Home / Interior / Studhorse Residence Interacting Surroundings

Studhorse Residence Interacting Surroundings

The Studhorse residence was designed to represent the bridge between nature, culture and people. It is divided into four buildings that serve as unconnected structures. They are all organized around a central courtyard and pool. Each section has its own function and manages to capture the views and interact with the environment in a unique way. The boundaries between indoor and outdoor areas have been intentionally blurred so that residents can better interact with the location and nature. All four buildings were strategically positioned so that they open onto the central courtyard and are exposed to the view at the same time. The colors used for the interior design are generally muted and neutral and inspired by nature.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*